VoIP (Voice over Internet Protocol)

Binnenkort gaat de stekker uit ISDN, wat nu?

Maakt u gebruik van ISDN en heeft u nog geen alternatief beschikbaar? Neem dan direct contact op met ICN Systems. Wij adviseren u over de stappen om snel tot een oplossing te komen waarmee u klaar bent voor de toekomst.

Veel bedrijven en organisaties gebruiken sinds de jaren '90 telefonie via ISDN: Intgrated Services Digital Network. Destijds was dit een flinke stap vooruit ten opzichte van analoge telefonie. Tegenwoordig loopt vrijwel al het telefonie- en dataverkeer over het internet. Daarom hebben de aanbieders besloten met ISDN te stoppen. Op 1 september 2019 gaat de stekker er definitief uit.

Maakt uw bedrijf gebruik van ISDN, dan heeft u nog even de tijd om over te stappen op een ander systeem. Het alternatief is bellen over het internet: Voice over IP (VoIP). De oplossingen die ICN Systems daarvoor biedt, kennen veel meer functionaliteit dan ISDN, terwijl de kosten flink lager zijn.

Onze VoIP-systemen werken bijvoorbeeld samen met MS Outlook, CRM-toepassingen en mobiele telefoon-apps. Op die manier integreren we hardware, software, netwerk en de cloud tot één platform voor uw bedrijfscommunicatie. Wilt u weten welke voordelen de VoIP-oplossingen van ICN Systems u opleveren of een demonstratie van de mogelijkheden? Neem contact op via het formulier en we bellen u zo snel mogelijk terug.Bel mij terug

Verplicht veld
Verplicht veld
Geef uw geslacht op
Verplicht veld.
Gebruik alleen cijfers
Invalid email address.
Ongeldige invoer
Invalid Input


Deel deze pagina