Systeem- en netwerkbeheer

Totaaloplossing voor het beheer, onderhoud en beveiliging

Optimaal netwerkbeheer

Een perfect functionerend bedrijfsnetwerk lijkt zo vanzelfsprekend. Maar als uw hardware en netwerkomgeving, om wat voor reden dan ook, haparen of erger, uitvallen, zijn de gevolgen voor uw bedrijf niet te overzien. ICN Systems zorgt ervoor dat uw bedrijfsnetwerk altijd perfect functioneert. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en de beveiliging van uw data en systemen. Het beheer van uw netwerkomgeving is bij ons in deskundige handen!

 

Netwerkbeheer op locatie of op afstand

ICN Systems kan het netwerkbeheer op verschillende manieren uitvoeren: met vaste medewerkers die periodiek servicewerkzaamheden bij u op kantoor komen verrichten of op afstand, voor het uitvoeren van de meest noodzakelijke beheertaken. Voor elke situatie kunt u dus zelf de ideale beheeroplossing kiezen. Waarvoor kunt u de specialisten van ICN Systems inschakelen?

Naast algemeen beheer en signalering van problemen in uw netwerk bestaat het netwerkbeheer door de specialisten van ICN Systems onder meer uit:

  • configuratiemanagement;
  • softwarecontrole en -distributie;
  • vervanging defecte onderdelen;
  • optimalisatie van beveiliging van uw netwerk en data.

 

Servicedesk

ICN Systems biedt optimale bescherming tegen beschadiging en uitval van uw bedrijfsnetwerk, maar een storing in een van uw systemen kan natuurlijk altijd voorkomen. In dat geval staan onze servicemedewerkers altijd voor u klaar!

Ook voor acute vragen, bijvoorbeeld over de werking van een specifieke functie van een applicatie, kunt u altijd terecht bij de servicedesk.

Onze servicedesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Uiteraard kunt u ook een mail sturen met uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

servicedesk

Slimmer Zakelijk Bellen

Wilt u besparen op uw telefoniekosten en tegelijkertijd uw dienstverlening professionaliseren? Dat kan, dankzij Slimmer Zakelijk Bellen! Hiermee kiest u voor een telefonieoplossing die een aanzienlijk besparing oplevert op zowel uw vaste telefoniekosten als uw verbruikskosten voor telefonie.

Een geïntegreerde oplossing voor bedrijfscommunicatie

De kracht van Slimmer Zakelijk Bellen ligt vooral in het combineren van telefonie (vast en mobiel) met andere vormen van bedrijfscommunicatie, zoals e-mail, internet, voicemail, agenda's, (online) vergaderingen, sociale netwerken, office- en bedrijfsapplicaties en mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. ICN Systems brengt al deze vormen voor u samen in één geïntegreerde oplossing waardoor u het maximale uit uw telefonieomgeving haalt. Hierdoor zijn agenda's, contactpersonen, projectinformatie of wat voor bedrijfsinformatie dan ook altijd en overal beschikbaar op het door u gewenste apparaat. Hierdoor werkt u efficiënter en kunt u de dienstverlening met uw klanten optimaliseren.

voip

 

Zakelijk vast bellen (VoIP)

Een andere vorm van Slimmer Zakelijk Bellen is Voice over IP − kortweg VoIP. Voor zakelijke gesprekken via de vaste lijn is dit dé oplossing. Geen gedoe met nόg meer kabels, maar gewoon bellen via uw bestaande internetverbinding. Efficiënt en kostengunstig. ICN Systems helpt u om de overstap te maken naar VoIP-telefonie.

Gratis telefoniescan

Om de mogelijkheden van Slimmer Zakelijk Bellen voor uw organisatie in kaart te brengen, kan ICN Systems een gratis telefoniescan voor u uitvoeren; deze geeft u direct inzicht in hoe uw telefonie professioneler, efficiënter, flexibeler maar bovenal kostengunstiger kan worden ingezet.

Security - Bescherm uw bedrijfsgegevens

Uw bedrijfsnetwerk staat boordevol belangrijke informatie. ICN Systems staat garant voor een waterdichte back-up, zodat deze waardevolle bedrijfsgegevens nooit verloren kunnen gaan. Met een online back-up worden belangrijke data op PC's, notebooks en servers via het internet veilig opgeslagen in een extern datacenter. Wel zo verstandig, want als het gaat om de bescherming van uw bedrijfsgegevens, laat u liever niets aan het toeval over.


Deel deze pagina