Consultancy

ICT, Netwerk & CAD-software Specialist

ICN Systems biedt totaaloplossingen voor uiteenlopende automatiseringsvraagstukken die naadloos aansluiten op uw bedrijfsprocessen. Wij zijn met name gespecialiseerd in branchespecifieke CAD-software voor bouwkunde, werktuigbouw en civiele techniek; hiervoor kunnen wij volledige IT-omgevingen inrichten én onderhouden. Ook voor Project Informatie Management (PIM-)systemen is ICN Systems het aangewezen adres.

Bouw

CAD-software brengt BIM in de praktijk

Binnen de hedendaagse bouw is BIM (Building Information Modeling) niet meer weg te denken. AutoCAD Revit LT, AutoCAD Architecture, Autodesk Revit en 3B zijn softeware-oplossingen die bij uitstek geschikt zijn voor het in praktijk brengen van BIM. ICN Systems helpt u bij het implementeren van deze CAD-software en het geven van support.

Werktuigbouw

CAD-software maakt fysiek prototype overbodig

Het maken van een fysiek ontwerp is kostbaar en tijdrovend. Daarom wordt in de werktuigbouw steeds vaker gebruikgemaakt van Autodesk Inventor. Met deze CAD-software is het mogelijk om een ontwerp digitaal te visualiseren, de werking te simuleren en sterkteberekeningen uit te voeren. Dit geeft ingenieurs de mogelijkheid om hun ontwerp te optimaliseren alvorens over te gaan tot de productie van een fysiek prototype.
ICN Systems helpt u bij het implementeren van deze CAD-software en het geven van support.

Civiele techniek

Dynamisch ontwerpen met branchespecifieke tekensoftware 

Civieltechnische projecten − zoals transport-, land-, water- of energieprojecten − vragen om steeds meer expertise. Bij de planning, het ontwerp, de uitvoering en het beheer hebben civieltechnische professionals veel baat bij branchespecifieke (teken)software. Met name Autodesk AutoCAD Civil 3D biedt tal van geavanceerde civieltechnische functies die een uitermate dynamisch ontwerp in 3D mogelijk maken.
ICN Systems helpt u bij het implementeren van deze CAD-software en het geven van support.

Project Informatie Management

PIM software verbindt projectinformatie van alle bouwpartners

Elk bouwproject brengt een grote hoeveelheid en een enorme verscheidenheid aan informatie met zich mee. Een professioneel Project Informatie Management (PIM)-systeem is daarom een eerste vereiste. PIM software is een geïntegreerde oplossing die projectinformatie van alle bouwpartners met elkaar verbindt. Een succesvolle en efficiënte projectoplevering is daarmee verzekerd.
ICN Systems helpt u bij het implementeren van deze CAD-software en het geven van support.

CAD-trainingen

Om de CAD-software zo snel mogelijk onder de knie te krijgen, is het volgen van een training onder begeleiding van een ervaren instructeur van ICN Systems een eerste vereiste. In het ICN Training Center, met vestigingen in 's-Hertogenbosch, Rotterdam en Apeldoorn, leren professionals in de bouw, werktuigbouw en civiele techniek snel en effectief met de allernieuwste 2D en 3D CAD-software te werken. De praktijkgerichte trainingen helpen de cursisten bij het vergroten van hun vaardigheden en het verhogen van de productiviteit van het ontwerpproces. Met de branchespecifieke softwareoplossingen van ICN Systems behoudt u als ontwerpprofessional een blijvende voorsprong op de concurrentie.

consult

Office 365

Uw werkplek altijd binnen handbereik!

Om efficiënt te kunnen werken − of dat nu in de bouw, werktuigbouw of civiele techniek is − is het essentieel dat u altijd en overal toegang heeft tot uw e-mail, agenda en projectinformatie. Daarnaast wilt u graag online kunnen vergaderen en samenwerken, en dat zonder grote investeringen te hoeven doen. ICN Systems biedt hiervoor dé oplossing, in de vorm van Office 365. Deze clouddienst van Microsoft is eenvoudig te integreren met uw huidige applicaties en beschikbaar op de apparaten die u het meest gebruikt, zoals desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons. Op deze manier heeft u uw werkplek altijd binnen handbereik!

Internet

Altijd en overal verbonden

Om alle desktops, notebooks, tablets en andere mobiele apparaten binnen uw organisatie optimaal te laten functioneren en met elkaar in verbinding te brengen, is een feilloos werkende internetverbinding essentieel. ICN Systems ontwikkelt internettoepassingen op maat, desgewenst gelinkt aan uw webshop en backoffice.

Zaken doen via internet

ICN Systems zorgt er ook voor dat uw organisatie goed vindbaar is. Dit wordt bereikt door uw website technisch te optimaliseren zodat deze in zoekmachines zoals Google een hoge score behaalt. Middels deze zoekmachine-optimalisatie, in combinatie met gerichte advertenties en het optimaal inzetten van social media, zorgen wij voor meer traffic én conversie.

Online data (mobiel internet)

Wilt u ook het gemak en de flexibiliteit van mobiel internet? Onderweg overal e-mailen en surfen op uw iPad, laptop of tablet? Dan heeft u een Data Only-bundel nodig. Bij ICN Systems kunt u een Data Only-abonnement afsluiten, zόnder de afname van een mobiele dienst. Dankzij het snelle 4G-netwerk bent u niet meer afhankelijk van WiFi en kunt u altijd en overal snel internetten.

 


Deel deze pagina