Cloud oplossingen

Wilt u altijd en overal kunnen werken met uw bedrijfssoftware? Dan is werken in de cloud dé oplossing! Hiermee heeft u vanaf praktisch alle apparaten met een internetverbinding veilige toegang tot uw applicaties en bestanden.

De belangrijkste voordelen van een cloud-oplossing op een rij:

  • u heeft altijd en overal toegang tot uw belangrijkste business-applicaties, waardoor u snel kunt inspelen op zakelijke kansen en dringende deadlines;
  • veilig en praktisch: al uw belangrijke bedrijfsdata staan op goed beveiligde externe servers. Beschikbaarheid en continuïteit zijn daardoor gewaarborgd;
  • u betaalt alleen naar verbruik. U kunt zelf functionaliteiten toevoegen of verwijderen naar gelang uw behoefte op dat moment;
  • u heeft minder of geen servers nodig. Systeemonderhoud, beveiliging en implementatie worden extern professioneel gefaciliteerd.

 

cloud oplossingen infogram

Zeker nu steeds meer mensen op flexibele plekken en apparaten werken, wordt werken in de cloud steeds belangrijker. ICN Systems creëert een cloud-oplossing die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Hoeveel werkplekken u ook heeft: met ICN Systems bent u verzekerd van een totaalpakket om te werken in de cloud.

Werkplek 2.0

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op, ook op kantoor. Zo heeft de werkplek een ware revolutie doorgemaakt. Ga maar na: vroeger was deze locatie-, software- en tijdgebonden, tegenwoordig zijn werkplekken mobiel, device-onafhankelijk en flexibel. Dit komt mede doordat software in toenemende mate vanuit de cloud wordt gefaciliteerd. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld projectinformatie altijd en overal mobiel bij de hand en kunt u deze ook direct delen met andere projectteamleden. Kortom, een ideale werkomgeving, die echter wel om een professionele inrichting en beheer vraagt. ICN Systems helpt u daarbij.

Veilig en up-to-date

Als gevolg van bovengenoemde ontwikkelingen beperkt het begrip werkplek zich allang niet meer tot alleen maar een desktop. Nee, tegenwoordig worden steeds vaker ook mobile devices zoals laptops, tablets en mobiele telefoons gebruikt als dragers van digitale bedrijfsinformatie. ICN Systems is gespecialiseerd in het volledig inrichten van uw 'werkplek 2.0'. Dat begint met de keuze van de allerbeste PC's en laptops van HP. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw werplek veilig en up-to-date blijft, met onder meer:

  • Microsoft Windows-updates;
  • Antivirus updates;
  • Periodiek opschonen van vervuilende bestanden;
  • Bewaking van performance.

Bel voor meer informatie en advies op maat: 073 750 6 750


Deel deze pagina