HP Workstations voor ultieme processorkracht

De CAD Systemen Specialist

Elk workstation is maatwerk. ICN Solutions weet als geen ander wat de klant nodig heeft en heeft de kennis en ervaring in huis om hardware te leveren met de juiste systeemeisen. Niet voor niets mag ICN zich, als enige CAD-dealer in de Benelux, HP Gold Partner Workstations noemen. De professionele workstations onderscheiden zich onder meer door hun ultieme processorkracht. Bij het verwerken en visualiseren van grote, complexe dataverzamelingen staan de HP Workstations garant voor baanbrekende prestaties.

Gecertificeerd voor Autodesk-applicaties

HP Workstations zijn innovatief, betrouwbaar en brengen de software tot topprestaties. Als Autodesk Gold Partner weet ICN Solutions als geen ander aan welke eisen de hardware moet voldoen om de Autodesk-software optimaal te laten functioneren.

HP Workstations voor CAD

De HP Workstations worden ontworpen, geoptimaliseerd, getest en gecertificeerd voor de Autodesk-applicaties waarmee u dagelijks werkt, waaronder Autodesk-producten als AutoCAD, Inventor, Revit, 3B Werkmethodiek, 3ds Max Design, NavisWorks, Showcase en AutoCAD Civil 3D.

Maatwerk

Voor gebruikers van dergelijke branchespecifieke software-applicaties voor BIM, Digital Prototyping en visualisaties volstaan over het algemeen de standaardoplossingen niet. Omdat er extreem veel hardware configuraties mogelijk zijn, zorgt ICN Solutions ervoor dat elk workstation volledig op uw behoeften aansluit. ICN Solutions is zich ervan bewust dat geen enkele workstationgebruiker gelijk is, elk HP Workstation is maatwerk.

Bij het inrichten van een workstation laat de IT-specialist zich daarom niet enkel leiden door de systeemeisen; wat vooral centraal staat, zijn de werkwijze en verwachtingen van u als gebruiker. Daarmee biedt ICN Solutions als HP Gold Partner een hardware-oplossing voor elke individuele automatiseringsbehoefte.

Supersnelle grafische prestaties

Autodesk en HP werken al jarenlang samen. Als Gold Partner verenigt ICN Solutions de knowhow van beide grote spelers. De voordelen voor de gebruiker van Autodesk-applicaties zijn duidelijk: de software en hardware zijn perfect op elkaar afgestemd. Bij het maken van creatieve 3D-ontwerpen zijn supersnelle grafische prestaties essentieel. Dankzij de HP Workstations worden complexe renderings- en andere data-intensieve projecten razendsnel uitgevoerd. Hierdoor behoudt u als gebruiker van Autodesk-applicaties een blijvende voorsprong op de concurrentie.

CADexpress shop

Onze webshop CADexpress biedt online een breed scala aan CAD Workstations en notebooks waarmee in elke specifieke behoefte wordt voorzien. Onze webshop is de grootste CAD-webwinkel in de Benelux en kan daardoor bijzonder scherp inkopen.

 

hp aanbieding

Bel voor meer informatie en advies op maat: 073 750 6 750


Deel deze pagina